ACTIVITEITEN

Borgloon is een stad middenin de natuur en omgeven door mooie oude steden. Bezoekers komen vaak om te wandelen en fietsen in het mooie Haspengouw. Laat u hieronder inspireren.

Fietsen en wandelen

01

Haspengouw staat bekend om zijn bloesems en het uitstekende fietsroutenetwerk. Maar wist u dat u hier ook prachtige wandelingen kunt maken?

02

Restaurants

In Borgloon en omgeving zijn diverse uitstekende restaurants, brasseries en eetcafés. Lees hier onze restauranttips.

Kunst

03

PIT brengt kunst in de open ruimte van Borgloon. Het beroemde Doorkijkkerkkje van Gijs van Vaerenbergh (Reading between the lines) kun je vanuit ons huis zien liggen. Ook de Twijfelgrens van Fred Eerdekens ligt op loopafstand. Lees meer...

Met de kinderen

04

Ook voor kinderen valt hier van alles te zien en te beleven. Ga bijvoorbeeld naar de gemeentelijke speelboomgaard: picknicken, ravotten, bomen klimmen, fruit plukken, alles mag hier. Huur (kinder)fietsen bij de toeristische dienst. Regent het? Klim op de toren in Sint-Truiden, voel je een ridder in het Gallo-Romeins Museum, of spring in het binnenzwembad van Bilzen of Sint-Truiden of in het buitenbad van Wellen.

Zuurdesem workshop

05

Je overnacht 1 of meerdere nachten in onze B&B en ondertussen ga je onder begeleiding van de gastvrouw zelf zuurdesembrood maken. Bij vertrek krijg je uiteraard het brood én een bakje zuurdesem mee voor thuis. Lees hier alles over de zuurdesemworkshop.

06

Steden en musea

Borgloon, Sint-Truiden, Tongeren, Maastricht, Hasselt, Luik... Winkelen, musea, terrasjes...Lees er alles over  op de website van Toerisme Limburg.

Familie Lambrechts - Wissink mi

Padonck 3
3840 Borgloon

België

Tel: +32 (0)489-103204

kersentuin@telenet.be

  • White Facebook Icon
  • Instagram